вівторок, 25 грудня 2007 р.

Фінал Галицької ліги КВН. 24 грудня 2007 року.

Можна було б почати зі слів " Ну от , і завершився сезон ...".
Вчора в Заньковецької таки відбулось свято , особливо для команди "Чистогон" (Львів),
саме вона стала переможцем! Чи заслужено? , напевно що так ... так думають журі і команда,
а в нас інша думка. Було смішно, але фінал видався слабшим від очікувань глядачів.
Можна поаплодувати та передати "уклін" Наблі , котра зіграла показовим виступом , дала можливість на перемогу іншим командам.
А тепер по-порядку.
Привітання. Найбільше запамяталось номер Степан Гіга у виконанні Торнадо-люкс, просто але смішно. Треба відзначити виступ "Бомби", дуже крутий початок, гумор - вищий пілотаж , але вочевидь не для жюрі.
Біатлон. Довгі пояснення ведучого , як судити конкурс , і поїхали ... Перші на виліт "Бомба", далі "Варяти" - палений жарт , наступні ... і в фіналі "Чистогон" та "Апосуми".
Що запамяталось ? Жарти на заїжджені теми , і хлопчина з "Трьох крапок", котрий виступав за "Апосуми" і рубав жартами "Трьох крапок". Деякі з них читав ще в році 2004-му... Ті хто чув вперше, таки щиро сміялось, і добре, значить смішно.
Капітанський конкурс. Загалом не погано. Журі відає перевагу капітану "Чистогону" ...
що як мінімум дивно .... Найкращим , напевно був капітан "Варятів" просто , але вдало та й швидко, відповідав на запитання .... Оригінальними як завжди, були Денис з Бомби , і капітан "Аварії", - не доля , жюрі включило свій "FM" .... і все.
Домашнє завдання.
"Бомба" і "Аварія" , були кращі , на нашу думку, але основна частина глядачів, і повний склад журі , вважали по іншому. Хоча не без але ... обидві команди могли б , зіграти краще , ну але ... "Чистогон" і Гуцульське радіо - найбільший захід, жарти читались наперед , нічого оригінального , єдина перевага - це команда "викладалась" на сцені, і все... "Апосуми" - відверто охолодили зал , надто все довго . "Варяти" в свому стилі, але деякі жарти теж читались.

Підсумкова таблиця:

1. Чистогон (Львів)
2. Варяти (Тернопіль)
3. Апосуми (Львів)
4-5. Аварія (Рівне)
4-5 Торнадо-Люкс (Чернівці-Берегомет)
6. Бомба (Млинів-Львів).

P.S. Питання до редактора Галицької ліги КВН.
Пане Микола, розумієм, що робота не проста, і ваш вклад в зростання ліги також цінуєм.
Скажіть , простим цінителям гумору,
коли зі сцени заберуть слова "хрень", "срака", "викладання очима москалів" ?!?!
І друге, коли заберуть номери явно під корпоративи , та весілля ?!

6 коментарів:

Анонім сказав...

мда..Як ти правий!!! На всі сто. Ми хоча б пройшли редатуру капітанки і біатлону. І про "викладання очей" показали..Морального задоволення цей жарт нам абсолютно не приніс, просто тра було дати один жарт для такого журі, щоб пройти далі..На жаль((І я приношу вибачення всім хто цінує чистий КВН. Ми перегоріли-деякі в буквальному сенсі (38 температура)..після гри підійшов Боб з Апосумів і сказав "Пацана, не приїзжайте сюди більше" і він багато в чому правий..Ми як нормальні люди підстроювались під регламент, а на фіга?
Я не маю жодного бажання виправдовуватись, бо провина наша в тому, що ми так зіграли лежить на нас.
Але як же опустила себе Галицька Ліга, що такий примітивний бульбагумор - є еталоном (я не про команду) українськогу гумору.
...(матюк), в новорічну ніч на 12 каналі ви будете дивитись дупу Віті..Телевізійний проект(((
Хіба це серйозне ставлення до своєї роботи?
друзі, скоро до вас ніхто не буде їздити..Бо хтось все вирішує без нас хто має виграти і потрапити в фінал.
Прихильникам Аварії ще раз приношу вибачення за те, що не оправдали ваші надії повністю..Хоча б домашкою порадували)))
Питання: є сенс сюди приїздити?

Анонім сказав...

Абсолютно згідний з коментарем. Думаю телевізійний проект і інші понти ... при таких обставинах ... точно повна дупа !!!
Друге.
Є хлопці сенс є ! бо я і багато таких же в залі йдуть на КВН , бо там Аварія! Ми вас любим і цінуєм, і це не Ода підлещування команді Аварія, це правда! , так є !
Я не втрачаю оптимізму на рахунок Бомби і Аварії , думаю в вас все вийде і ми направду ще не раз , випєм колєжанських 50 гр , як в Одесі.
Галицька ліга чекає критики ... Ми дамо під хвіст ... Але , думаю всі погодяться, що присмак особливості лізі надають такі команди !
Радий був вас бачити! Вперед хлопці! Успіхів!

Паша Велешко сказав...

друзі, ми з реальною повагою ставимся до всіх вас, які хочуть зробити Галицький КВН якамога кращим. ми приїдемо і наступного року, адже ми обожнюємо тусу, яка розуміє наш гумор. так, фінал для нас не склався..на то є низка причин, які не виправдовують нас. Ми не збираємось опускатись до рівня примітивізму у своїх жартах, адже цінуємо тих хто приходить на Аварію і Бомбу, як на команду зі своїм гумором. дякую Єталону і всім іншим за підтримку)))

kremvit сказав...

Хотів би виступити на стороні редахтора. Я добре знаю як він редагує, думаю, що він то пускав, бо більше просто нічого не було, а фінал мав відбутись. Якшо команди будуть привозити/приносити гімняк/"Хрєнь", то редактура безсила - бо не можна перед фіналом коли всі квитки розпродані "вирізати" 3 команди. Редактор полюбому заручник команд.

Анонім сказав...

Хлопці ми як нівчому не зацікавлені особи хочемо дати вам пораду,перемога це не основне-головне вміти себе гарно подати і як справжні чоловіки гордо прийняти поразку!Не плачте......

Анонім сказав...

гарна дискусія у вас тут виходить.нпвіть не підозрював про існування такого сайту (приємно вражений) тепер про то шо сталось в фіналі нашої "галки" я згідний з усіма - чому з усіма ? та тому шо всі молодці , а то шо таке вийшло трохи недопрацювали журі, але їм видніше тай на те вони і журі.Щодо нецинзурщини, та ще й в новорічну ніч по ТВ то тут явно межу було переступлено. є ше багато шо сказати але мушу бігти , може завтра....
ander

ПОСЛУГИ ОНЛАЙН ПЛАТЕЖІВ