пʼятниця, 14 грудня 2007 р.

Галицька ліга КВН . Фінал .

Фінал Галицької ліги КВН мав би бути цікавим, хоча б через те, що в ньому беруть участь такі команди як «Набла» , «Аварія», «Бомба» … і звичайно «Апосуми» , «Чистогон», «Торнадо-люкс» , «Варяти». Перших двох можна віднести в розряд важковаговиків Західно-українського гумору.

Як раніше згадувалось, приємно що глядач почав сприймати ( та й жюрі зрештою … ) особливий гумор Бомби (Млинів – Львів).

Вразила гра команди «Торнадо-люкс» !!!! І , ще багато чого було доброго в сезоні…

Особливого присмаку фіналу Галки додає відсутність розминки. Організатори зробили заміну на альтернативний конкурс «Біатлон». Львівський зал напевне , ще до цього не звик, але рівень гри команд , мав би дозволити спостерігати конкурс «зі смаком».

Капітанський конкурс – теж є кому гідно представити . Тут думаю що, Львів , Рівне , Млинів , Тернопіль, Чернівці зроблять «вищий пілотаж».

Про «Домашку» коротко …. Хто бачив цей конкурс у виконанні «Аварії» – то далі словами не перекажеш . А номер «Апосумів» - Американське караоке ?!!! Домашні завдання «Набли» !!! А зіграти на двох, як «Вар’яти» !!! Одним словом, треба йти і дивитись.

І на завершення , попри деякі помилки жюрі під час сезону, вони були далеко не фатальними, ( … приємно …) в фінал таки вийшли кращі з кращих. Та й команда суддів стала більш об’єктивною.

Командам, жюрі та глядачам - Успіху !!! Перемоги!!! Багато вражень, і справжнього передноворічного дійства !!!

….. До зустрічі на фіналі - Галицької ліги КВН !

Немає коментарів:

ПОСЛУГИ ОНЛАЙН ПЛАТЕЖІВ